Wat maakt de Traxxas Bandit nou zo goed?

Ten eerste is de Traxxas Bandit een enorm sterke auto. Met een goede instapprijs en zeer sterke chassis krijg je echt waar voor je geld. Zo kun je uren racen zonder dat je veel kosten hoeft te maken. Je kunt van allerlei sprongen maken en enorme snelheden behalen, zonder dat het fataal wordt. Mocht er toch iets kapot gaan, dan zijn de reserveonderdelen altijd beschikbaar en kun je binnen no time weer verder rijden.

Voor iedereen

De bandit is geschikt voor iedereen. Letterlijk iedereen kan plezier hebben met de Traxxas rc auto. Hij is voor gevorderde, maar ook voor nieuwe rijders makkelijk te besturen en zelf kinderen kunnen overweg met de auto. Het is daarom misschien wel de beste keuze als je begint met het rijden van een afstand bestuurbare auto.

Makkelijk te upgraden

Ze zijn perfect om te upgraden. Als je eenmaal de slag te pakken hebt kun je met de Traxxas bandit alle kanten op. Het is erg makkelijk om de auto te voorzien van onderdelen die ervoor zorgen dat hij sneller wordt of er optisch anders uitziet. Veel onderdelen die op andere Traxxas auto’s passen kunnen ook op de Bandit.

Gemaakt om te racen

Het is een waar racemonster. Er worden van allerlei wedstrijden gehouden met de Bandit. Dit betekent dat hij wendbaar is en erg licht. Er wordt niet zonder reden mee geraced, dus kun je er geen bijl aan vallen als je kiest voor deze auto.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *