Maileg

Wat is Maileg?

Maileg is een charmant speelgoedmerk ontworpen in 1999 door de denen Dorthe en Erik Malil. Dat kinderen wil inspireren tot spelen. Maileg-speelgoed brengt dromen in het dagelijks leven en helpt kinderen de pure en simpele wonderen van de verbeelding te ontdekken. Maileg-speelgoed is geliefd vanwege hun hartverscheurende persoonlijkheid, die speelsheid en charme tot in elk detail laat zien. Dit is een eeuwige wereld, vol met prachtige accessoires, die al generaties lang worden verzameld, gekoesterd en gedeeld met familie en vrienden.

Een Maileg knuffel is erg leuk om te krijgen als cadeau of gewoon spontaan, maar daarnaast is het ook geweldig om te geven. Geef je kind een prachtige handgemaakt Maileg knuffel om te verassen, of geeft het als cadeau aan iemand voor een verjaardag. Maileg heeft ook producten die ‘rammelen’, deze worden vaak gebruikt als kraamcadeau.

Welke categorieën levert Maileg?

  • Maileg muizen

De lieve muisjes van Maileg! In luciferdoosjes waar ze heerlijk in kunnen slapen. Spaar ze allemaal, van baby muis tot aan papa en mama muis.

  • Maileg konijnen
  • Maileg poppenkleding
  • Maileg poppenmeubels- en accessoires

Het prachtige poppenhuis van Maileg kun je vullen met mooie meubeltjes, vloerkleden, keukenspulletjes, hangstoelen, etenswaren en nog veel meer!

  • Maileg knuffels

Knuffels van Maileg die kun je vinden in verschillende soorten en maten. Van prachtige konijnen tot hazen knuffels. Je kunt ze met de mooiste kleertjes aan- en uittrekken. Een vriend of vriendin voor het leven!

  • Maileg verkleden
  • Maileg baby
  • Maileg accesoires
  • Maileg gingers

Waar is Maileg speelgoed voor bedoeld?

Speelgoed is een belangrijk onderdeel voor kinderen, iets wat ze gebruiken om mee te spelen. Hoe je het ook bekijkt, speelgoed is nog steeds buitengewoon leerzaam. Sommige soorten speelgoed zijn iets nuttiger dan andere (bijvoorbeeld educatief speelgoed). Dus het bijwerken van een achterstand via games kan erg handig zijn. Heeft uw kind taalproblemen? Dan kan het op een speelse manier vorderen. Maar je moet wel oppassen: houd het niveau laag genoeg. Als het niet te moeilijk is, wordt het leuk en zal je kind er vaker mee willen spelen. Als je er een moeilijke taaloefening van maakt, wordt het een must. Je hebt er genoeg van op school, nietwaar?

Aanbod speelgoed Maileg

Waarom is speelgoed zo breed? Niet omdat het kiezen van speelgoed moeilijk zou zijn, maar omdat elk kind anders is. Neem bijvoorbeeld het volgende onderscheid: is uw kind een ‘bouwer’ of een ‘speler’? Een ‘bouwer’ is een kind dat dingen in elkaar wil zetten, een ‘speler’ is een kind dat in een denkbeeldige wereld wil zijn. of imitatie. Onnodig te zeggen dat constructiespeelgoed misschien minder aantrekkelijk is voor een kind dat niet zo geïnteresseerd is in tijd doorbrengen in een fantasiewereld. Dus let op je kind: hoe speelt hij? Gelukkig is er ook speelgoed dat het beste van twee werelden combineert. Denk bijvoorbeeld aan Brio treinen of Haba knikkerrails voor de allerkleinsten. Bouwers willen complexe circuits of structuren bouwen, dan laten spelers de treinwereld allerlei avonturen beleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *