Wat is het leukste speelgoed voor in bad?

Iets wat altijd in de smaak valt bij kinderen zijn speeltjes voor in bad. Misschien vinden ze badderen niet het leukste wat er is, maar wanneer ze dit met leuk badspeelgoed doen, dan vinden ze het vaak meteen al een stuk minder erg. We gaan je vertellen wat de leukste dingen voor in bad zijn.

Speelgoed voor in bad

Kinderen zijn vaak impulsief en kunnen moeilijk stil zitten. In bad zitten vinden ze dan ook vaak niet zo leuk. Het geven van leuk badspeelgoed zal zorgen voor een stuk meer badder plezier. Bad speelgoed is specifiek ontwikkeld zodat ze in het bad of onder de douche gebruikt kunnen worden. Het is bestemd voor het water, is robuust en kan wel tegen een stootje.

Als je aan bad speelgoed denkt, dan denk je vaak als eerste aan een badeendje. Maar er is tegenwoordig veel meer speelgoed voor in bad te vinden. Zo is er bijvoorbeeld ook speelgoed wat zowel leuk is voor in bad, maar ook wat je naast het bad kunt ophangen.

Badspeelgoed voor ontwikkeling

Badspeelgoed kan naast veel plezier bezorgen ook nog eens educatief zijn. Zo draagt het bij aan de ontwikkeling van je kind. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het spelen met letters of cijfers. Hier kun je je kind al spelenderwijs tijdens het badderen of douchen wat mee leren.

Ook is de afleiding goed voor het kind. Zo legt hij zijn focus op het speeltje, waardoor het wassen van je kindje makkelijker kan gaan. Ook zal het speelgoed ze verschillende dingen kunnen leren. Zo zijn er leuke bad speeltjes waar je water doorheen kunt laten lopen en er verschillende onderdelen gaan beweging. Op deze manier kan een kind geprikkeld worden en bijvoorbeeld wat over oorzaak en gevolg leren.

Creatief in bad

Naast het standaard speelgoed zoals bad eendjes, bootjes of iets van een emmertje, is er ook nog ander leuk speelgoed voor in bad. Zo kun je bijvoorbeeld een badboekje geven of iets creatiefs om te doen. Zo is er bijvoorbeeld ook specifiek bad krijt. Dit is gemaakt met rijst wax en is makkelijk weg te wassen na het badderen.

Ook zijn er tekenborden die je aan de badkamer muur kunt bevestigen of op het water kan laten drijven. Het tekenbord zelf is van water resistent materiaal gemaakt. Zo kunnen ze ook met het speciale bad krijt de mooiste tekeningen op het tekenbord maken. Ook deze kun je na het bad makkelijk afspoelen en weer schoonmaken.

Tip: Kloffies en Koffies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *