Dit zijn de kinderkledingmerken van het moment


Winkels zoals H&M, Zara en Primark kennen we allemaal onderhand wel. Daarbuiten verkopen deze winkels vaak kleding die veel op elkaar lijkt, en waar het hele schoolplein in loopt. Het is natuurlijk veel leuker wanneer de kinderen echt leuke en originele kleding aanhebben. Maar waar vind je dat? In dit artikel zetten we de leukste kinderkleding merken voor je op een rijtje!

Like Flo!

Ben je echt op zoek naar unieke kinderkleding? Dan is Like Flo misschien wel wat voor jou.
Like Flo, voorheen Dress Like Flo, is een Nederlands kinderkledingmerk voor jongens en voor meisjes. Bij Like Flo draait alles om felle kleuren, printjes en panda’s. Dit merk werkt niet met vaste setjes, en eigenlijk is alles met elkaar te combineren. Je kan dus de gekste en leukste kleding eindeloos met elkaar combineren.

Z8

Z8 (uitgesproken als zacht) is ook een kinderkleding merk van Nederlandse bodem.
Ze begonnen met alleen babykleding, maar groeide al snel uit en bieden nu meerdere kinderkleding collecties per jaar aan.  De kleding van dit Nederlandse merk is zeer herkenbaar door hun eigen stijl en verrast elk seizoen weer met vernieuwende elementen. Wat vaststaat, is dat de kleren van mooie kwaliteit zijn, lekker soepel en daardoor heel comfortabel. Echt Z8/zacht dus!

Name-it

Voor de stoerste kinderkleding moet je bij Name-it zijn. Een Deens merk, dat al meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in het maken en verkopen van mooie en betaalbare kinderkleding. Bij Name-it is er altijd  wel leuke en stoere kleding te vinden voor zowel jongens als meisjes. Het merk laat zelf weten dat de kleding ontworpen wordt ‘voor kinderen die weten wat ze willen’.  Een terugkerende factor in alle collecties is de denim stof. Een stof waarmee vaak een stoere look wordt gecreëerd. Daarnaast wordt er natuurlijk ook gebruik gemaakt van andere materialen, kleuren en afwerkingen, zodat je steeds een andere look krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *