De voordelen van games pre-orderen

Wat is pre-orderen?

Als je bijvoorbeeld een game pre-ordert dan ontvang je het spel meestal of je bent er van verzekert dat je sowieso kan beschikken van het op de release date. Soms krijg je ook extra voordelen als je een nieuwe game pre-ordert en dan gaat het niet om korting maar meer om in de game zelf je krijgt bijvoorbeeld gratis dingen in de game zodat je al een stukje voorloopt op de normale spelers denk hierbij bijvoorbeeld dat je een extra karakter krijgt die de normale speler niet kan vrijspelen in de game. Maar je hebt ook nog weer een verschil in pre-orderen. Je kan een game pre-orderen bij de mediamarkt of bij de cool blue dan krijg je de game via de post en het spel op een disc, maar tegenwoordig heb je ook de mogelijkheid om hem via jouw console te pre-orderen bijvoorbeeld via de PS4,XBOX en de PC dan pre-order je de via jouw console en dan krijg je het spel digitaal dus zonder disc een heel groot voordeel hier aan is dat je het spel gelijk kan downloaden en spelen terwijl als je hem via de post laat komen ben je afhankelijk van het postbedrijf. Maar de keuze is volledig aan jou hoe jij de game wil pre-orderen.

Assassin’s Creed: Valhalla pre-orderen?

Op 10 november 2020 brengt Ubisoft Assassin’s Creed: Valhalla uit dit is de opvolger van Assassin’s Creed Odyssey die in 2018 uit kwam.  Assassin’s Creed: Valhalla brengt je terug naar de Vikingen tijd. Je bent in dit spel de nieuwe leider van het volk en aan jou de taak om een nieuw thuis op te bouwen voor jou volk. Je moet nieuwe gebieden veroveren zodat jou volk niet uitsterft je zou de strijd aan moeten met het machtige Engeland en andere koninkrijke, maar je moet ook tactisch nadenken door bijvoorbeeld bontgenootschappen te sluiten met andere koninkrijke om samen het Engelse koninkrijk binnen te dringen om daar je te vestigen met je volk. Ga de uitdaging aan om een legendarische Viking te worden het spel is beschikbaar vanaf 10 november. Pre-order hem nu!

Far cry 6 pre-orderen?

Op 21 februari 2021 brengt ubisoft Far cry 6. Het zesde deel in de collectie van far cry. Far cry is beschikbaar op alle consoles. Het is een first person shooter game dit houdt in dat je alleen uit het perspectief vanuit jou karakter ziet. In het spel is een dictator aan de macht die zijn zoon opleidt tot de nieuwe leider van de maatschappij het is aan jou de taak om dit regime ten val te brengen zodat het normale weer opgepakt kan worden. Buiten de storymode om heb je ook nog de multiplayer mode dan kun je samen met je vrienden tegen het regime vechten. Het Spel is beschikbaar vanaf 21 februari 2021, maar pre-order nu alvast far cry 6! Dit kan via je eigen console of via Mediamarkt etc. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *